Magic Fernando Alonso Fansite


Üdvözöllek!
Az oldal a Forma-1 egyetlen 2x-es spanyol világbajnokával, Fernando Alonsoval foglalkozik.

A hírek különböző hírportálokról származnak, fel van tüntetve, ami saját fordítás. Nézz szét, gyere máskor is!!!

Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox/ Google Chrome

2008-2017

 

 


(Budapest-2012. július 29.)

 
Események

Mexicói Nagydíj-Mexicóváros

Október 27-29.

Körök száma: 71

Péntek

1. Szabadedzés 17:00-18:30
2. Szabadedzés 21:00-22:30

Szombat

3. Szabadedzés 17:00-18:00
Időmérő 20:00-21:00

Vasárnap

Futam 20:00-

Tesztek-2017.

Abu Dhabi

November 28-29.

 
VB pontok

Pilóták:

1. L. Hamilton 263 pont
2. S. Vettel 235 pont
3. V. Bottas 212 pont
4. D. Ricciardo 162 pont
 5. K. Raikkönen 138 pont
6. M. Verstappen 68 pont
7. S. Pérez 68 pont
8. E. Ocon 56 pont
9. C. Sainz 48 pont
10. N. Hülkenberg 34 pont
15. F. Alonso 10 pont

Csapatok:

1. Mercedes 475 pont
2. Ferrari 373 pont
3. Red Bull 230 pont
4. Force India 124 pont
5. Williams 59 pont
9. McLaren Honda 17 pont

 
Chat

A CHAT-BE NE REKLÁMOZZ, NE KÁRONKODJ ÉS NE SZIDD ALONSOT, MERT KI LESZEL TILTVA!!! NE KÉRJ BANNER CSERÉT-MEGSZŰNT!

 
Paddock

Jelentkezz, de nem 100% h. kikerülsz.

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Látogató
Indulás: 2010-04-15
 

free counters

kódok: LidoDesign  LindaDesign

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Twitter követők negyedik interjúja (második rész)

@isadoracl Mi a legjobb gyerekkori emléked?
FA: A legjobb emlékeim az iskolai napjaimból vannak. Amikor fociztam a barátaimmal a szünetben, a születésnapi partik, ahol ott voltak a barátok és összejött a család, karácsony...

@elcosmopolitasa Alonso, mi számodra a boldogság?
FA: Számomra a boldogság az, ha élvezhetem, hogy a családommal lehetek. A boldogsághoz szükségem van, hogy egészségesek legyenek és számomra élvezet az, amit minden nap csinálok. Versenyek elégedettséggel tölhetnek el, ha jól elvégzem a munkát vagy csalódottság, ha az ellenkező történik. De tényleg, a boldogságot a munkámon kívül találom meg.

@Ruben_173 Mi a legfontosabb az életedben, a családod vagy a munkád?
FA: A 100%-os skálán, a családom jelenti a 99%-ot és a munka az 1%-ot. A munkában mindent odadadással teszek és mindig megpróbálom a legjobban végezni, de mindig a családom az első, ez mindig az abszolút elsőbbséget élvez.

@08181 Melyik országban fizetsz adót?
FA: Imádom ezt a kérdést! Mindig feljön! Annak az országnak adózom, ahol élek, mint bárki más. Már sok éve járom a világot, kis korom óta dolgozom; mindent szem előtt tartva és itt vagyok, tökéletes eredményekkel. Köszönöm a kérdést!!

 @Ruben08mzn Tudod többé-kevésbé, mikor lesz kész a múzeum-pálya Asztúriában?
FA: Ez olyasvalami, ami nem csak tőlem vagy a munkatársaimtól függ. Mint azt már több interjúban is elmondtam, amit megtehettünk, azt megtettük. Kész vagyunk a munkánkkal. De, hamarosan Asztúriában leszünk. Azt gondoltuk, ez nagyon sokat jelent, mert szeretnénk megosztani veletek a sportban elért eredményeket, amit soknak talán soha nem lesz lehetősége megismerni. Sok munka után, az alapítvány (Fundación Fernando Alonso) megállapodást kötött a Canal de Isabel II-el, és ez év vége felé meg fogunk nyitni egy kiállítást Madridban, ahol ki lesz állítva sok autó, amiket vezettem: az első gokartom, a F1-es autóim 1999-től 2011-ig... Emellett a trófeáim, néhány sisakom, cipőim és kesztyűim is ki lesznek állítva. Még az első overálom is, amit anyukám varrt az első versenyemre, amikor három éves voltam! Lesznek ott közlekedésbiztonsági tevékenységek is gyerekeknek. Remélem tetszeni fog. A nap végén, a támogatásotok nélkül, ezek közül egyik győzelmemnek se lett volna olyan jó íze. Ami a legjobb módja annak, hogy köszönetet mondjak nektek és megosszam veletek!

@f1nal_lap Egy élet sportolás nélkül?
FA: A sport általában egyet jelent az egészséggel és a jóléttel és számomra ez jelenti a legjobb módját annak, hogy magamról "beszéljek". A sport javít az életed minőségén; megtisztítja a tested és a lelked. Úgy vélem, nagyon ajánlott.

@paulagcantalejo Hány órát sportolsz minden héten?
FA: A verseny hetén, általában 5 órát, természetesen az edzések, időmérő és a verseny mellett. Amikor egy hetet otthon töltök, akkor a sportot 15 és 20 óra között fejezem be.

@Mooolina Egy szabadnapon valaha is lecserélted az egy-két óra futást Playstation-re?
FA: Természetesen! Amikor csak tudom! A napok nagyon hosszúak és rendszerint van időm egy kicsit mindenre. Általában sportolással töltöm a reggeleimet és délutánonként szabadidős tevékenységeket végzek... ami természetesen magában foglalja a Playstation-t!

@Lili_Tim Nézed az NBA-t? És melyik klubnak szurkolsz?
FA: Igen, általánosságban nagyon szeretem a kosárlabdát, mint egy rajongó és mint egy játékos. Hébe-hóba szeretek részt venni a játékban. És szeretem az NBA-t, sok éjszakát ébren töltök, hogy nézzem a játékot. Kedvenc csapatom? A Los Angeles Lakers.

@appotumus Nézel amerikai sportokat, és ha igen, melyik a kedvenced?
FA: Igen, szeretem az NBA-t. Azt gondolom, ez egy nagyon szórakoztató látvány. Ahogy már mondtam, a kosárlabda az egyik kedvenc sportom.

@MARIOTETEGUAPO Ki a jelenlegi a kedvenc játékosod? És visszavonult legenda? #NBA
FA: Hát ez elég nehéz kérdés… Talán Kobe Bryant. A mi Pau Gasolunk is külön említést érdemel. Amit tett és amiben én biztos vagyok, hogy továbbra is nagyon sokat fog elérni. És a legenda, Michael Jordan. A Bulls 23-as száma álom volt számomra gyerekként!

@GomezCampillo14 Mit éreztél, amikor lecserélted a csapatot, akitől kaptál egy Megane-t, egy olyanra akiFerrarira? Haha
FA: Hát… nem adtak nekem Renault autókat és ők sem adtak most Ferrarit! Igaz, hogy hébe-hóba, egy pár hétre adnak neked egy autót, amelyik márka most bemutatásra megjelent, de eddig minden autót, amit azt akartam, hogy a garázsomba legyen, fizetnem kellett érte.

@MAguerri55 Melyik utcai autó, nyűgözött le leginkább, amelyet már vezettél?
FA: Az utcai autó, amely leginkább lenyűgözött engem, az a LaFerrari. Ez egy látványos autó, és őszintén hiszem, hogy sokáig így lesz, amíg nem látunk egy autót a piacon  hasonló tulajdonságokkal.

@guille31794 Részt vettél a LaFerrari fejlesztésében? Milyen érzés vezetni a gépet? Ez egy telivér szintjén az F50-es vagy F40-es?
FA:
Igen, részt vehettem az autó fejlesztésében és adtam néhány tanácsot, amit végül elfogadtak. Emelett, a csapat tervezői közül az egyik a legjobb barátom, úgyhogy az első naptól kezdve követtem a projektet.

@william_penna Ha választhatnál egy országot, amit ismersz a F1-ből, hol élnél, Spanyolországon kívü?
FA:
Nagyon szeretem meglátogatni Japánt. Élni, ha nem élhetnék Spanyolországban, akkor Olaszországban élnék. Ez hasonlít a leginkább Spanyolországra.

@jupsanchez Hol töltenéd a nyaralásodat Spanyolországban, Asztúrián kívül?
FA:
Asztúria mindig a lista elején van, kétségtelenül! Szintén úgy gondolom, hogy a Kanári-szigetek egy ideális hely.

@Uckeritta Hány nyelven beszélsz?
FA: Beszélek spanyolul, olaszul, angolul és franciául. Javul az oroszom!

@elisacallen A kérdés, amit azóta kérdeztem, amióta elkezdted... mi a kedvenc zenéd, filmed és sorozatod?
FA: Itt vannak ezek:

-Sorozat: Lost

-Film: Hannibal

-Zene: Pop, spanyol zene általában.

@Mr_Waits Mekkora a nyakad?
FA: Hehehe… Nem te vagy az első, aki kérdezi! 41 centiméter átmérőjű.

 @_sergiolis_ Hol találod az akkora méretű sapkákat?
FA: Bármelyik üzletben! Mindig úgy találom felfordulást okoz, ez nagyon vicces! Humoros oldalát kell nézned. A sisakom és a sapkám mérete M, és általában kisebb, mint a csapattársamé. Ezt a zavart mindig viccesnek találtam.

@ReginaF1addict Mindig kíváncsi voltam arra, hogy milyen méretű ruhát hordasz
FA:
42-es a cipőm mérete (8 az Egyesült Királyságban). Az ingeknél, pólóknál stb, M-et hordok.

@alvarodma Melyik a kedvenc pizzád? Hol etted a legjobb pizzát a világon?
FA: Hmmmm… Talán egy "egyszerűt", nem túl sok összetevővel, mint a Margherita, vagy csak sonkával. Emlékeim szerint a legjobb pizzát a világon Monzában ettem egy étteremben, ahova általában megyünk. Lenyűgöző!

@therealrenz Nem untad meg a szállodákban alvást egész idő alatt?
FA: Talán a Forma-1 az a verseny, ami a bolygó legjobb helyeit választja megünnepelni ezeket az eseményeket. Repülőgépek, szállodák, várótermek, transzferek… Ez talán a leginkább fárasztó és legrosszabb oldala a F1-nek. De már eléggé megszoktuk és jól el vagyunk vele.

@AlvGar89 Mindig ugyanazokban a szállodákban szállsz meg minden évben minden egyes pályán?
FA: Általában igen. Már a tizenkettedik szezonban, most ugyanazokba a szállodákban szállok meg sok versenyen, ugyanazokba a szobákba…

@ASapena A közösségi oldalakat mindig te kezeled??.. Köszönöm, hogy közeledsz a rajongókhoz!!
FA: Köszönöm nektek srácok a támogatást!! Igen, pesze, én kezelem azokat. Mindig! Már mondtam számos alkalommal. Véleményem szerint, nagy ostobaság lenne, azzal tölteni az időt, hogy fotózgatok, magyarázom a sport edzéseimet vagy megemlíteni az érzéseimet különböző dolgokról, amik velem történnek és azt átküldeni egy másik személynek, hogy küldje el azt! Más dolog az, hogy alkalmanként megkérek valakit, a kíséretemben, hogy készítsen egy képet rólam, a pillanatokban, amikor, természetesen nem tudnám megcsinálni (az autóban, amint készen állok elhagyni a garázst, futáskor, a biciklemen...). A célom az volt, amikor kinyitottam a Twitter és Facebook fiókomat és a weboldalamat, hogy ti srácok közelebb kerüljetek hozzám, hogy mindig tudjátok az igazságot a hollétemről vagy mit csinálok és hogy megkapjam a hozzászólásotokat. Azt hiszem srácok sok mondanivalótok van és mindig hozzászóltok. Hogyan hagyhatnám, hogy valaki írjon a nevemben! Nem lenne semmi értelme.

@Alessandra_fed Hogy írnád le három jelzővel a kalandodat Twitteren?
FA:
Azt hiszem, három jelző nem elég. Remélem válasz a kérdésedre, ha azt mondom, hogy úgy gondolom ez a tökéletes csatorna számomra, közvetlenül kommunikálni a rajongóimmal, közvetítő ember nélkül, ahogy azt már mondtam más alkalmakkor. Ez lehetőséget is ad nekem "meghallgatni" titeket, ez valami, ami nagyon fontos.

@Grzechu_s Fernando, mit gondolsz Robert Kubica jövőjéről? Szívélyes üdvözlet Lengyelországból
FA: Köszönöm Grzechu. Remélem, hogy Robert jövője egyszerűen fantasztikus lesz. Az elszenvedett súlyos balesete után, ő az a versenyző, aki az ereje és a személyisége miatt nagyon hiányzik. Remélhetőleg hamarosan újra látjuk Robertet a F1-ben! Megérdemli, ő egy remek példa a harc és akadályok leküzdésében.

@IsaacIssy Jobb barátok vagytok Lewisszal, mint amikor csapattársad volt vagy a kapcsolat mindig ugyanaz volt?
FA:
Lewis és az én kapcsolatom mindig is hasonló volt: tisztelet és a szívélyesség.

@Paula_fanAlo Még mindig tartod a kapcsolatot azokkal a pilótákkal, akikkel más kategóriákban versenyeztél?
FA:
Általában igen. Sokkal többel, mint mások, ami normális. De, mindegyikőjükkel tartom a kapcsolatot, különösen azokkal, akik a csapattársaim voltak.

@David_Y_95 Vannak olyan döntések a pályafutásodban, amiket most bánsz?
FA: Az igazság az, hogy nem. Szerencsére minden döntésem, amit csináltam, igazolták, hogy helyesek voltak. Néhány hamarább, mint mások, de nem érzem, hogy hibákat követtem el.

@lukebarry97 Hogyan szeretnéd, hogy emlékezzenek rád, amikor eljön a visszavonulásod napja?
FA: Ez olyasmi, amit minden ember maga fogja eldönteni. És, mint mindenben, minden egyes ember másképp fog emlékezni...

Saját fordítás!

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!