Magic Fernando Alonso Fansite


Üdvözöllek!
Az oldal a Forma-1 egyetlen 2x-es spanyol világbajnokával, Fernando Alonsoval foglalkozik.

A hírek különböző hírportálokról származnak, fel van tüntetve, ami saját fordítás. Nézz szét, gyere máskor is!!!

Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox/ Google Chrome

2008-2018

 

 


(Budapest-2012. július 29.)

 
Események

Azeri Nagydíj-Baku

Április 27-29.

Körök száma: 51

Péntek

1. Edzés 11:00-12:30
2. Edzés 15:00-16:30

Szombat

3. Edzés 12:00-13:00
Időmérő 15:00-16:00

Vasárnap

Futam 14:10-

WEC

Spa-Francorchamps 6h

Május 3-5.

 
VB pontok

Pilóták:

1. Sebastian Vettel 54 pont
2. Lewis Hamilton 45 pont
3. Valtteri Bottas 40 pont
4. Daniel Ricciardo 37 pont
5. Kimi Raikkönen 30 pont
6. Fernando Alonso 22 pont
7. Nico Hülkenberg 22 pont
8. Max Verstappen 18 pont
9. Pierre Gasly 12 pont
10. Kevin Magnussen 11 pont

Csapatok:

1. Mercedes 85 pont
2. Ferrari 84 pont
3. Red Bull 55 pont
4. McLaren Renault 28 pont
5. Renault 25 pont

 
Chat

A CHAT-BE NE REKLÁMOZZ, NE KÁRONKODJ ÉS NE SZIDD ALONSOT, MERT KI LESZEL TILTVA!!! NE KÉRJ BANNER CSERÉT-MEGSZŰNT!

 
Paddock

Jelentkezz, de nem 100% h. kikerülsz.

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Látogató
Indulás: 2010-04-15
 

free counters

kódok:  LindaDesign

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

Harmadik rajongói interjú

Helló mindenki!!

Visszatértünk a Twitter és Facebook interjúnkkal!!

Már három hónap telt el a bajnokság kezdete óta, ugyanakkor mióta Twitterre és Facebookra kerültem!! Mióta együtt elkezdtük ezt a kalandot, mi már befejeztünk három interjút havonta. Az utolsónál kaptam több mint 12.700 kérdés! Március óta több mint 20.000 és továbbra is feltesztek érdekes, szórakoztató és eredeti kérdéseket. Jelenleg közel 800.000-en követtek itt!! Engem tényleg megdolgoztattatok. 12.700 kérdés egy pár nap alatt... Van egy csomó kérdés! De megéri! Megéritek!! ;)))

Minden fajta kérdés volt, mint mi a legjobb és a legrosszabb szempont számomra Twitteren, de nem csak az...Vezetés közbeni érzéseim az Eau Rougeban (olyan érzés mindha összenyomnának!!), felállni a dobogóra, egy F1-es autó vezetése (nem, nincs időd, hogy élvezd azt) ...A szívverésem verseny alatt, mi az az áttetsző festék ami befolyásolja a  gumi degradációját idén, még hogy milyen volt az arca anyukámnak, mikor meglátta hány barátnőm van (#amigasALO), vagy amikor meglátta az én kis tetoválásomat!! Sokan kíváncsiak vagytok, hogy mit csinálok egy normál napon, reggel 7-kor kávézás egy úriemberrel a nappalimban...Miközben ő vért vesz!! Vagy ha gumit cserélek az autón. De most kérdezni fogok valami érdekeset...Szerinted mennyit idő alatt cserélek le egy F1-es gumit? Hmmmm, minden tippet elfogadunk!

Rendszeresen a jövőbeli munkámról kérdeztek, mit szeretnék csinálni, ha abbahagyom a versenyzést ...És ha egy saját csapatot indítok, amikor nyugdíjba vonulok. Miért ne? Micsoda kaland!! Ha Bernie megengedi, szeretnék tervezni egy pályát, mint a gokart, amit Oviedóban terveztem, amely hamarosan megnyílik!! Már megmutattam neked néhány képet, és az elkövetkezendő napokban mutatok többet!! Lássuk, mit gondolsz!

A véletlen úgy hozta, hogy a harmadik interjúnk talán a legkülönlegesebb F1-es győzelmem után jön. Ezt mondtam vasárnap közvetlenül a dobogóról lelépve. Lenyűgözött. Hogy nem leszek? Valenciában a tribünök majdnem tele voltak pirosba öltözött rajongókkal, spanyol zászlókkal, asztúriai zászlókkal, Ferraris zászlókkal... Hatalmas öröm volt megnyerni a nagydíjat egy ilyen kemény szezonban ez hozzájön az izgalom a spanyol nép előtt. Nehéz idők ezek Spanyolországban. Sokan közületek, akik ott voltak, támogattak és élvezték a versenyt, egy nagy gazdasági áldozatot kellett hozniuk.

Olaszországban szintén, a másik "otthonomban", kemények voltak az elmúlt hetek. Északon rövid idő alatt két földrengés volt. Ez valami olyasmi, ami igazán éritette a csapatot. És a csapatban mindannyiunkat. Mikor ilyen tragédiák előfordulnak, a tehetetlenség amit érzel, leírhatatlan. Emellett befolyt pénz a jótékonysági árverésen, tenni akartunk valamit... A győzelmet tényleg mindazoknak az embereknek akartuk ajánlani.

És amikor látom az emberek arcán az izgalmat a győzelem miatt...az örömüket...egy hihetetlen érzés. Ez létrehozta a büszkeség és a meglepetés keverékét. Úgy képzelem, hogy ez az érzés hasonló, mint mikor felugrok a kanapéról, és ordítok, amikor Spanyolország győz...Összefoglalva, a győzelem Valenciában mindannyiotoké!

Nos, itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk, itt az ideje, hogy megnézd, amit ti, a  főszereplői ennek az egésznek, kérdeztetek. A támogatásotok eljut hozzám minden nap, tényleg! Ha egy kicsit lustának érzem magam, akkor emelj fel gyorsan, és elkezdem a felkészülést a következő versenyre. Ahogy azt már tudjátok, három hónap alatt már közel 800.000 vagyunk itt, ami őszintén szólva meglepett... KÖSZÖNÖM!! Minden alkalommal, amikor elindítunk egy versenyt vagy kérdést lehet feltenni, megdöntünk minden rekordot, a szerver összeomlik, mikor közzé teszünk minden fontos információt... Mit is mondhatnék?? Ti vagytok a legjobbak!! Legközelebbig!;)

rosamaga88
Milyen Spanyolországban élni? Érzed az emberek szeretetét? Sokszor követ a sajtó?
Spanyolországban, Oviedóban, az otthonomban élek. Itt van a családom, a gyerekkori barátaim, és
tiszteletben tartanak a honfitársaim… Mit is kérhetnék még!! Általában senki sem követ engem, szerintem azért, mert nem csinálok számukra semmi érdekeset, amiért ezt meg kellene tenniük, de minden esetben mindent megosztok ami a munkámmal kapcsolatos, beszélek róla napi szinten Twitteren és a Facebookon. És több konkrét dologról van szó, sajtótájékoztatót tartok 15 napontként három nyelven, minden versenyhétvégén adok egyet: csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap.

Noe_iker
Hogy érzed magad, amikor látod az emberek örömükben sírnak, mert a győztél? Milyen érzés, hogy ennyi ember boldog?

Úgy érzem, ez hihetetlen, büszkeség és a meglepetés keveréke. Ha látod az érzelmeket az emberek arcán, mert örülnek annak ami történt, ez egy hihetetlen érzés. De amikor azért érzik, mert valamit tettél, büszkének érzed magad. Tapasztalatból tudom, hogy azok a pillanatok nagyon rövidek, hogy ez a boldogság hamar eltűnik, miután elhagyod a pályát. Ezért, amennyire csk lehet élvezni kell a pillanatot.

angarbust1
Ha nem vagy elégedett a beállításokkal, változtatást kérsz konkrét dolgokon vagy egyszerűen csak leírod az érzéseid?
Leírom az érzéseim az autót vezetve egyes kanyarokban, hogyan fékezek sikánokban vagy kanyarokban. Néha eszembe jutnak a régi érzések és a változtatások, elmondhatom a mérnökömnek mit változtattunk az autón utoljára, amikor hasonlót éreztem.

toniArroyo13
Egy versenyen hány alkalommal beszél hozzád a mérnököd?
Normál körülmények között egy kör alatt kétszer szól hozzám, és én minden második, vagy harmadik körben beszélek vele. A lényeg, hogy normál körülmények között nem tart sokáig. Igyekszünk megállapodni a versenyeket illető döntésekben és ez azt jelenti, hogy sokat kell beszélnünk egymással.

aj_rebollo
Körülbelül hány százalékban oszlanak meg a döntések a versenymérnök és a versenyző között? Köszönet bajnok.

50/50. Nekik megvan az összes adat, a matematika és szem előtt tartva van egy terv. Minden harmadik, vagy negyedik körben finom hangolják a dolgokat, függően a versenyző érzésitől és az autó viselkedésétől, ami különféleképpen reagálhat a számításokra… És ezek függvényében hozunk döntéseket.

Raymond_now
Mik ezek a gesztusok a kezeddel a levezető körön, mit jelent?

Egy tv programmal kezdődött, amikor kicsi voltam, néztem Spanyolországban az úgynevezett “El chavo del 8-t”, ahol a főszereplő így gesztikulált. Idővel fejlődött a módszer, így köszöntem a nagymamámnak, szóval minden alkalommal, amikor a repülőtérre mentem a következő versenyre, ő azt mondta nekem:"Ne felejts el, köszönni nekem, ha nyersz". Így csináltam neki ebben az időben.... És mindig is így lesz, ha lehetőségem lesz újra nyerni.

AgainOne
Mit jelentenek a n
yilak a sisakodon???
Ez valami olyasmi, ami karácsonyi ajándékból származik, amikor gyerek voltam. Játékpilótát kaptam ajándékba, amin ezek a nyilak voltak. Hasonlót tettem a gokartos sisakomra és azóta mindig is ezen nyilakkal versenyzek.

LauGrijalv
A végén
több interjút fogsz adni az embereknek, mint az újságíróknak. Mérgesek lesznek!!
Nem hiszem, hogy bosszankodni fognak!! Feladatuk az, hogy tájékoztassanak mindenről ami bennünket körülvesz és úgy gondolom, most már jobb a tájékoztatás, mint korábban. Emiatt a munkájukat is jobban végzik. Sok újságíró odajön hozzám és azt mondta, köszönjük a Twitter fiókod, és ez nem furcsa látni, hogy sokan közülük retweetel néhány dolgot amit felteszek.

candelapal
Számos ország újságírói csinálnak veled interjút? Érzel-e különbséget? Ki bánik veled a legjobban?
Igen, van különbség az egyes országokból érkező újságírók között. Az interjúk sok koncentrációt igénylő pillanatok, mind az újságírónak és nekem, és sok estben mind a ketten olyan nyelven beszülünk, ami nem a miénk. Az állampolgárságuktól függően kérdeznek engem egyes versenyzőkről vagy pályákról, ételekről vagy városokról. Úgy gondolom, hogy soknak előzetesen van egy célkitűzése, híreket akarnak megerősíteni vagy valami különlegeset akarnak megtudni.

Karnaplosky
Támogatással rendelkezel a Banco Santandertől...Nem tartod magad valamiféle fizetős versenyzőnek?
Nagyon büszke vagyok, hogy a támogatást kaptam minden szponzortól, akik velem vannak az évek során. Ez egy sport, nagyon magas költségvetéssel és sokkal többet követelnek a versenyzőktől, minthogy versenyképes legyen az autója. Az évek során részt vettem több mint 30 TV reklám forgatáson, sajtótájékoztatókat adtam, részt vettem találkozókon az ügyfelekkel vagy a szponzoraim alkalmazottaival...Nem fizet senki semmit, a Forma-1-ben a versenyzők a csapat képei és a csapatok szponzorai; minél jobbak a szponzoraid, annál jobb csapatnak. Szerencsére évről évre jobban érdekli a szponzorokat ez a sport és a csapat, ahol vagyok. Fizetni azért, hogy vezethess más, mint amikor neked fizetnek azért, hogy vezetsz... Nem??

AMaDeuS_86
Tudjuk, hogy a kezdetek mindig nagyon nehezek. Szeretted volna azt kívánni, hogy a dolgok könnyebben menjenek, hogy bekerülj az F1-be?

Természetesen! Bárcsak hasonlóan lett volna, mint most! Tizenkét évvel ezelőtt a Formula 1 Spanyolországban valami furcsaság volt, nem volt sok junior kategória, néhány gokart verseny és valakinek Asztúriából még keményebb volt. A legjobb példa erre az én nagyszerű barátom Antonio García, az egyik legtehetségesebb spanyol volt és nézd meg...sok szerencsével megcsináltam és ő nem. Ő mindent megnyert a Forma-1-en kívül és kipróbálta magát, de ha ez napjainkban lenne, ő könnyen bejuthatna a F1-be.

freyja_85
Wow!! Mi dühít a legjobban??
A vereség…

oliueta 4
És az anyukád...mit csinált az oly sok #amigasALO-val?

Anyukám nagyon viccesnek találta. Mert az #amigasALO egy nagyon vicces dolog...

candelapal
Mit mondott az anyukád, amikor meglátta a tetoválásodat? Vajon tetszik neki?
Nem tudom, hogy tetszik-e neki, vagy sem. Meglátott, félig elmosolyodott és folytatja azt,
amit csinált. Mint tudod, az anya egyedülálló.

josepittman
Mit érzel, mikor teljes gázzal mész keresztül az Eau Rouge kanyaron?

A tested összenyomódik. Itt  hat rád egy erő, ami lefelé nyom és úgy tűnik mindha összenyomna,  ugyanúgy mikor kezdesz felfelé menni!

benur
Helló bajnok.
Verseny előtt kell csinálnod alkoholt, dopping vagy vérvizsgálatot? Köszönöm
Mi ugyanolyan a bánásmódban részesülünk, mint  pl. a kerékpáros. kötelesek vagyunk elmondani az FIA-nak, hogy hol vagyunk az év 365 napján, hogy átmehessünk egy anti-dopping teszten. Már átmentem rajta többféleképp; néhány nappal ezelőtt, például azon kaptam magam, hogy reggel hét órakor beszélgetek egy úriember a nappaliban a házamban, miközben átmentem egy anti-dopping teszten.

Javi_Fonte
Egy 0-10-es skálán...mennyire hasonlít a Ferrari szimulátora az igazi F1-es autóra?

Azt mondanám, hogy 9. Ez egy csapat által kifejlesztett profi szimulátor, amit képes lemásolni  az autó jellemzőit, automatizálja a mozgás egy kör alatt, és teszteli a lehetséges frissítéseket. Ez nem játék, hanem a munka része… És az igazat megvallva, ez az egyik legkevésbé szórakoztató dolog, bár úgy tűnhet ellenkezőleg van.

rfsestelo
Tedd fontossági sorrendbe a következő jellemzőket, egy jó rajthoz az F1-ben: Bátorság, Szerencse, Tapasztalat, Megérzés és Reflexek

1 - Reflexek
2 - Megérzés
3 - Szerencse
4-Bátorság
5-Tapasztalat.

Liashot
Szeretnél irányítani egy saját csapatot a nagyon távoli jövőben?

Talán...

Timcy_F1
Ha tervezhetnél egy pályát, hogy nézne ki? Melyik híres kanyart szeretnéd beletenni?
Úgy nézne ki, mint a gokart pálya, amit én tervetem a szülővárosomba, amely hamarosan megnyílik. Remélem ...;)) Hamarosan fel fogok rakni egy képet Twitterre...

 good_true_love
Most, hogy már velünk vagy egy ideje a közösségi oldalakon...Hogyan értékeled ezt a lépést? Hálás vagyok érte
Ugyanolyan hálás vagyok! Érzem az összes nagyszerű támogatást! A vágyam maximumon dolgozni minden nap és ha egy bizonyos szakaszban egy kicsit lustának érzem magam, gyorsan felemeltek és rögtön elkezdek dolgozni valamin a következő versenyre. Mindössze három hónap alatt már közel 800.000 vagyunk itt, minden alkalommal, amikor elindítunk egy versenyt vagy kérdést lehet feltenni, megdöntünk minden rekordot, a szerver összeomlik, mikor közzé teszünk minden fontos információt... Mit is mondhatnék?? Ti vagytok a legjobbak!!

candelapal
Tudsz nekem mondani egy olyan helyet, ahová el szeretnél utazni, vagy valami mást, amit csinálni szeretnél, de nem tudod ezt megtenni, mivel híres vagy?

Sok dolog van, amit nem könnyű nekem megcsinálni. Ezek nem fontos dolgok, de idővel hiányoznak, mint: kimenni a tengerpartra, egy kávé a teraszon, enni egy fagyit az utcán, megnézni egy focimeccset a többi nézővel, koncertre menni és táncolni és énekelni, aggodalom nélkül, hogy az emberek lefotóznak vagy videókat csinálnak. Tudom, hogy ennek ez az ára, de igen, szeretném, hogy
ismét meg tudjam tenni ezeket a dolgokat.

ELucasDiaz
Kit csodáltál mindig és kit csodálsz most?
Egy csomó embert, bár az emberek, akiket legjobban csodáltam gyerekként és talán még most is a kerékpárosok! Perico Delgado, Indurain, Armstrong, Contador…

anescfez
Mit érzel, hogy mindenki csodál? A rajongók szeretete egy kicsit nyomasztó időnként?
Nem!! Ez mindig pozitív, és szép!! Az emberek reakciói a sportban eltúlzottak: teljes a szomorúság, ha a csapat veszít vagy ellenkezőleg, mint amikor felugrok a kanapéról és ordítok, amikor Spanyolország gólt lő... Ha belegondolsz, sok ember így tesz a Formula-1-el ami nagyon szép.

astroworld75
Tudod, hogy kell kicserélni a kerekeket az autón? Hány másodperc alatt tudnád ezt megcsinálni?
Azt hiszem, hogy egy gumit a F1-es autón 10/12 másodperc alatt tudnám kicserélni! Hahaha!! Két évvel ezelőtt ki kellett cserélnem az autón a gumikat és nem tudtam…
Kaphatnék 10 percet?

seaturtles9
Mi a kedvenc kerékpáros útvonalad? (ország, régió stb.)

Észak-Spanyolországban találod a legjobb hőmérsékletet a vezetéshez, a tenger, a hegyek, az üresen hagyott utak ...Én nem láttam semmi ehhez hasonlót ezekben az években.

paola_birba
Mi vezet ahhoz, hogy bízol egy nőben, aki közeledik, hogy megismerjen mint embert és nem mint versenyző?

Szinte lehetetlen, hogy higgyek nekik azonnal, ha tetszik és szép is, akkor ez időbe telik. Ha találkozok valakivel hajlamos vagyok pajzsot tartani magam előtt, de nem csak most, hogy versenyző vagyok, fként is az voltam az iskolában! Nagyon félénk vagyok!

sanddra7
Hol tartod a trófeáidat? Egy nap megmutatnád nekünk egy képen?
Egy nap a múzeumban lesznek. Most egy szép, és tiszta helyen vannak tárolva és az avatásra várnak. Reméljük, hogy hamarosan eljön az a nap!

bronik33
A sok utazással ismerned kell ezernyi helyet, de ha választani kéne a kedvenc helyed a világban...Melyiket választanád?

Tokió a kedvenc városom.

mari_tere92
Tudnál mondani egy jó és egy rossz dologot magadról? Köszönöm és sok sikert bajnok!

Jó: pontosság ...;))))
Rossz: bizalmatlanság

simonacolognesi
Nem unod, hogy folyamatosan igazolnod kell a rajongóknak és az újságíróknak, hogy mit teszel?
Nem így gondolom...Az újságírók szakmai információkat keresnek a versennyel kapcsolatba. Az újságokon és a társadalmi hálózatokon keresztül próbálom elmondani az igazságot és az érzéseimet. Amikor vasárnap véget ér, nem hiszem, hogy bárkinek bármivel tartozom, nekem elég, hogy professzionális legyek és felkészüljek a következő nagydíjra! ;)))

SuizoGarcia
Egy dal, ami motivál téged, vagy, amit szívesen meghallgatsz a verseny vagy az időmérő előtt.
Azokban a pillanatokban inkább nem hallgatok zenét, szóval nem tudom, hogy mit mondjak! ;)) Szeretem a zenét, de soha nem használtam azt motivációra.

ACF1601
A fiam 7 éves, és követi az összes versenyedet, azt akarja tudni, hogy melyik volt a legjobb versenyed és mit kell tennie, hogy versenyzővé váljon.
Úgy gondolom a legjobb Valencia 2012 volt. Gokartozással kell elkezdenie és élveznie azt, ha nyomás gyakorolnak rá az eredmények eléréséhez, akkor nem fog működni! Ez egy játék, ha működni fog, erőltetés nélkül fogja csinálni, mert az az ő tehetsége.

astroworld75
Versenyzőnek születni kell vagy tenni kell azért?
Ők születnek. De javulniuk kell minden nap. Ez semmit sem ér, ha nem törekedsz arra, hogy azzá válj.

Moviegirl29
Mik azok a tényezők, amelyek befolyásolják a degradációt?
A gumik megőrjítenek.
Az autó beállítása, a vezetési stílus, a pálya karakterisztikája, vezetés egy másik autó mögött, a verseny ritmusa...Minden tényező befolyásolja a gumikat, mert az autó éritnkezik a talajjal.

luis8_mateo
Szia bajnok, mire
használod pontosan az áttetsző festéket?
Ha megszárad, akkor láthatod, hogy a levegő átáramlik az autó egyes részein, és akkor leellenőrizzük, hogy minden a terv szerint és a szélcsatornában vártak szerint halad-e.

sugar401
Meg tudod magyarázni, mit érzel, amikor dobogón állsz? Köszönöm

Boldogságot!! Le akarok jönni és megosztani a pillanatot a csapat többi tagjával! Ott vagy fent és látod az össze csapattársadat zászlókkal, mosolyogva és ünnepelnek és neked követned kell néhány jelentős protokollt, így azt mondom, nagyon, nagyon boldog vagyok... De alig várom, hogy osztozzak az ünneplésben!!

JbelBel
Egy nap láttuk, hogy Luthi szívverése 177 volt a Moto2 futamon. Te mennyit érsz el?
Pályától függ.
A legmagasabb Magyarországon volt. Max 194 Átlag 177.
A legalacsonyabb Monzában. Max 158 Átlag 126.
A többi pályán több-kevésbé a két érték között...

Paula94gr
Egy ideje már Twitteren vagy.
Mit szeret leginkább és a legkevésbé ezzel kapcsolatba?
Nehéz megmagyarázni mindent, ami történt Twitterrel, három hónapja használom ezt. Egyszer csak abbahagytam olvasni azt, hogy ilyen vagy olyan helyen voltam, abbahagytam olvasni, hogy tettem egy bizonyos dologot valahol...én vagyok az a személy, aki eldönti, hol voltam és mikor jöttem és mentem. Elmondhatom, amit tényleg csinálok és hogyan készülök a versenyre vagy szimulátorozok. Mondhatom, hogy mindenki kérdezhet engem a kételyeivel és tudok közvetlenül válaszolni, ezáltal senki nem sértődik meg.

A legrosszabb része, kétségtelenül, hogy mindent el kell mondanom 140 karakterben ... # itsverydifficult (ez nagyon nehéz) ;))

Berta_Raposo
Futam alatt eggyé válsz az autóval, mindent elkerülsz vagy mind arra gondolsz, amit meg kell tenned? Élvezed?
A versenyt nem élvezem. Mindenre gondolsz, amit meg kell tenned a maximális koncentrációval. Beszélsz a mérnököddel, felváltasz, beállítod a differenciát, feltöltöd a KERS-t, aktiválod a DRS-t, megszabadusz egy papírlaptól, ami a sisak plexijén van, belenézel a visszapillantó tükörbe, fékezel, megnézed az idődet a kijelzőn, vizet iszol, elolvasod a táblán, hogy hány kör van még... És időről időre lélegzel. Élvezni...Azt hiszem élvezem a kiállásokat és a gokartot. A verseny közepén is összpontosítasz a túl sok változó tényezőre és faktorra...

Saját fordítás!

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt