Magic Fernando Alonso Fansite


Üdvözöllek!
Az oldal a Forma-1 egyetlen 2x-es spanyol világbajnokával, Fernando Alonsoval foglalkozik.

A hírek különböző hírportálokról származnak, fel van tüntetve, ami saját fordítás. Nézz szét, gyere máskor is!!!

Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox/ Google Chrome

2008-2017

 

 


(Budapest-2012. július 29.)

 
Események

Mexicói Nagydíj-Mexicóváros

Október 27-29.

Körök száma: 71

Péntek

1. Szabadedzés 17:00-18:30
2. Szabadedzés 21:00-22:30

Szombat

3. Szabadedzés 17:00-18:00
Időmérő 20:00-21:00

Vasárnap

Futam 20:00-

Tesztek-2017.

Abu Dhabi

November 28-29.

 
VB pontok

Pilóták:

1. L. Hamilton 263 pont
2. S. Vettel 235 pont
3. V. Bottas 212 pont
4. D. Ricciardo 162 pont
 5. K. Raikkönen 138 pont
6. M. Verstappen 68 pont
7. S. Pérez 68 pont
8. E. Ocon 56 pont
9. C. Sainz 48 pont
10. N. Hülkenberg 34 pont
15. F. Alonso 10 pont

Csapatok:

1. Mercedes 475 pont
2. Ferrari 373 pont
3. Red Bull 230 pont
4. Force India 124 pont
5. Williams 59 pont
9. McLaren Honda 17 pont

 
Chat

A CHAT-BE NE REKLÁMOZZ, NE KÁRONKODJ ÉS NE SZIDD ALONSOT, MERT KI LESZEL TILTVA!!! NE KÉRJ BANNER CSERÉT-MEGSZŰNT!

 
Paddock

Jelentkezz, de nem 100% h. kikerülsz.

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Látogató
Indulás: 2010-04-15
 

free counters

kódok: LidoDesign  LindaDesign

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

"Gyűjtöm a rajtrácson lévő összes pilóta sisakját"-2.rész

Aarón Ruiz @hharry33 (TT) Pizza vagy szendvics? Strand vagy hegy? Kutya vagy macska? Sorozat vagy film? Bajnokok Ligája döntő vagy NBA döntő?
Pizza, hegy, kutya, sorozatok, mmm ... Valószínűleg NBA ...

Patricia @Khaleesi_P (TT) Milyen hosszú az ágyad? Az ágy melyik szélén alszol? Hány órát szoktál aludni? Horkolsz? Álmodsz?
Több mint 270 éjszaka hotelekben alszom, úgyhogy nem tudom az milyen hosszú... Minél nagyobb, annál jobb! Jobb oldalon, 9-10 órát alszok, nem horkolok (néha beszélek álmomban). Általában nem álmodom.

ArMandoErtaco (TT) Félsz egyedül utazni, mivel te ki vagy?
Nem gondolom, hogy különb vagyok bárki mástól!!! Nem, én nem félek ...

Javibega 49 (TT) Nehéz neked olyan távol élni a családodtól és a barátaidtól? Annyi év alatt már körbe utaztad a világot...
Próbáld ki és képzeld el! Nehéz lehet minden embernek
270 éjszakát egy évben, hogy nem lehet azokkal az emberekkel, akik számára a legfontosabbak.

hernandezarenes (TT) Mi a kedvenc idézeted?
"Fokozatosan előre jutsz."

xbqq (TT) Szia # askAlo! Elképzelted már, hogy mi lennél, ha nem volnál F1-es pilóta? Ki lennél? Milyen állást szeretnél? Milyen életet élnél?
Szeretem a sportot, úgyhogy egy másik sportágban tudom elképzelni magam (kerékpározás, foci ...). Ha nem, akkor talán matematikát tanultam volna és tanár lennék (ez volt a kedvenc tantárgyam az iskolában).

Ewa @LillaMyF1 (TT) #askAlo Egy egyszerű kérdés: Kétkezes vagy? Néhány képen azt látni, hogy a bal kezed használod és máshol, hogy a jobbat.
Ezt nehéz megválaszolni ...Kicsi korom óta bal kézzel írok, de az iskolában a tanárok mindig igyekeztek változtatni ezen, hogy a jobb kezemet használjam. Így egy kicsit most vegyes vagyok, több erő van a bal kezemben, de jobb lábbal focizok, teniszben bal kézzel szerválok és jobbal ütök...Szóval, ahogy mondtam, nehéz válaszolni, azt hiszem, mondhatjuk kétkezes vagyok!

Francesca Manes (FB) Mi az a dolog amit legjobban gyűlölsz csinálni?
Inget vasalni!

Nyiraty Szabolcs (FB) Van olyan hely, ahol még soha nem jártál és ahova szeretnél ellátogatni?
Az Északi-sark.

javyRayo (TT) Megtudnád határozni egy szóval: Spanyolország, Olaszország, Ferrari, Real Madrid és a saját magad?
Spanyolország: az élet
Olaszország: hagyomány
Ferrari: szenvedély
Real Madrid: barátok
Magam: ...?? harcos

Xixipetit 35 (TT) Hol, mikor, hogyan és kikkel kezdtél el kerékpározni? Mit szeretsz jobban, közúti kerékpárt vagy hegyi kerékpárt? Üdvözlet Mallorcaról.
Az apámmal kezdtem kerékpározni, amikor gyerek voltam, aztán magam. Ez olyan sport, ahol nincs szükség másra, csak egy kerékpárra és egy sisakra, hogy megismerd magad és a tested, megtanít szenvedni és áldozatot hozni. Inkább közúti kerékpárt választom...

dona_fan… (TT) Hány nyelven tudsz beszélni? Sok szerencsét vasárnap és az év hátralévő részében.
Spanyol, olasz, angol és francia nyelven.

Asuncion Fernandez Diaz (FB) Mennyi jogosítványod van? Úgy értem: a motorkerékpárok, személyautók, teherautók, repülőgépek ...
Szia! Van egy autó és motorkerékpár jogosítványom.

dsg2107 (TT) Miért vártál ilyen sokáig, hogy megmutasd milyen valójában Fernando és hagytad, hogy más kép alakuljon ki rólad?
Azt hiszem, mindig magamat adtam. Az emberek akik évek óta ismernek, azt mondják, hogy nem változtam. Sőt, úgy gondolom, hogy lényegében ugyanaz a nézetem a fontos dolgokban, mint korábban. Sokszor, amikor az idézeteket olvasom az újságok címlapján, úgy érzem nagyon távol áll tőlem az a karakter. Mindha nem is én lennék. Aztán látok, hogy véleményeket állítanak fel rólam az aláírást kérő emberek, akik nem ismernek és soha nem beszéltek velem. Egy karaktert hoztak létre, amelyik semmiben vagy csak kicsit van köze hozzám...Mostanáig...

adferfer 7 (TT) Milyen a pálya amit Asztúriában építtetsz?
Azt szeretném mondani, hogy jól megy. A pálya teljesen kész van. A világ legjobb gokart pályájáról beszélünk és ami miatt nagyon izgatottan várom az elkövetkező éveket. De a valóság nagyon más, ami kéz a kézben jár. A múzeum építése késik és attól félek, hogy a létesítményt nem fogjuk tudni felavatni az idén, mint ahogy szerettük volna. Próbáltunk mindent megtenni, hogy megoldjuk a helyzetet, de ez összeomlott az Asztúriában lévő politikai helyzet miatt. Továbbra is várni fogunk, de nem a végtelenségig...

Lidia Baños @lidia_dean (TT) Mi a legviccesebb dolog, amit a sajtóban mondtak rólad?
Van néhány nagyon jó barátom, akik újságírók. Ez egy olyan téma, amin általában nevetünk szinte minden nagydíjon. Ritkán megy el egy hét dráma nélkül. Azt kellett olvasnom, hogy a legjobb barátom vezette azt a repülőgépet amivel Kenyában lezuhantunk, találkozók és lehetetlen aláírások más csapatokhoz ...Sokszor az emberek odajönnek hozzám és azt mondják nekem: "Tudom, hogy nem mondtál semmit, de azt hallottam, hogy ... ". Mit kellene válaszolni? Ha nem tudsz mondani semmit! hahaha

Mayte Mariño Alvarez (FB) Melyik könyvet olvastad, és azt mondtad ...? Wow! Érdemes elolvasni újra ... Sok sikert a hétvégén, öcskös!
A szamurájok útja, A harc művészete és A bérgyilkosok hídja
(írta Pérez Reverte), ők voltak a társaim az ázsiai ingázásom közben.

Maria Cristina Rama (FB) Azt hiszem, tisztában vagy a viccekkel amit Buenafuente mond, hogy meggyőzzön, hogy elmenj a tv showba. El fogsz valamikor menni?
Soha ne mondd, hogy soha. Ha van még neki show-ja a tv-ben, a jővőben...

María Cristina Rama Gómez (FB) Kit hívtál fel először a harmadik helyezésed után 2005-ben Brazíliában?
Az édesanyámat.

María Cristina Rama Gómez (FB) Nemrég azt mondtad, hogy könnyebbnek látod megnyerni a bajnokságot, mint hogy a Real Madrid duplázzon. Annyira biztos vagy benne?
Ez egy példa arra, hogyan változtatják meg, amit mondasz. Egy rádió interjú folyamán azt kérdezték tőlem az egymillió dolláros kérdésben: "Mi könnyebb? Neked megnyerni a bajnokságot, vagy hogy a Madrid duplázzon? " Az első dolog, ami átfut az agyadon, hogy azt mondod, hogy nem tudod, és hogy mindkét esetben nagyon nehéz. De mivel az egész interjú pesszimista hangulatú volt, és látva az autó teljesítményét eddig, azt mondtam: "Könnyebb nekem nyerni". És egy jót nevettem csak azon, hogy láttam milyen képet vágnak! Ha meghallgatod az interjút, ez a válasz hangneme és szándéka. Amit egy nappal később olvasol nagy vastagon szedett betükkel, azt azért teszik, hogy több újságot adjank el, de nem mondják el az igazságot.

motoslolo55 (TT) Emlékszem, mikor Antonio Garcia mellett versenyeztél. Nemesebbek voltak csaták a pályán, mint most?
Mindig harcolsz mindennel amivel tudsz, de igaz, hogy ha gyerek vagy, a szabályok szigorúbbak és akkor gyorsan megjelenik a fekete zászló, és ezek nem teszik lehetővé, hogy versenyezz a többi a hétvégén. Elég szerencsés voltam, hogy Asztúriában és Spanyolországban a verseny igazgatók, akik nagyon szigorúak voltak, a tekintetben, hogy tisztelett kellett mutatni a többi versenyzővel szembe és ez alapvető fontosságú a gokartozás és promóciós kategóriában.

Mike @vernjr_88 (TT) #askAlo Milyen tárgyakat gyűjtöttél össze a karriered során, a tied és/ vagy másokét?
Gyűjtöm a rajtrácson lévő összes pilóta sisakját, van pár ami hiányzik, de már majdnem megvan mindegyik...

Nacho Cifuentes Guerrero (FB) Fer, hány overált és pár cipőt viselsz általában minden pályán?
Minden versenyre 8 overált, 5 pár cipőt, öt pár kesztyűt és négy vagy öt sisakot viszünk. Természetesen nem használom fel mindet, így elviszük több versenyenre is.

Azt mondanám, hogy minden évben használunk:

- 14-15 overalt

- 10 pár cipőt

- 15-20 pár kesztyű

- 11-12 sisakok

Overált, cipőt és kesztyűt adunk szponzoroknak, jótékonysági árverésre vagy a Ferrari Múzeumokban tartják. Ahogy már említettem, szezon végén sisakot szoktam cserélni a többi versenyzővel. Megvan szinte az összes versenyző sisakja, akikkel már versenyeztem!

theneurotoxin (TT) #askAlo Előnyben részesíted inkább azt, hogy csak egyedül legyél a rajt előtt a rajtrácson? Csak nagyon ritkán látlak interjúkat adni abban az időben.
2 vagy 3 interjút adok minden versenyen a rajtrácson! De ők általában a spanyol tévék. De igen, általában ezekben a pillanatokban magányban kellene lenni és felkészülni...

JuanAr60 3 (TT) A versenyzőknek tilos veszélyes sportokat kipróbálni? Akkor is, ha nyaral...
Nem. Semmi sincs tiltva, de a józan eszünket kell használni, kerülni kell a kockázatot, amenyire csak lehet a szezon alatt vagy a nyaraláson.

_pichi__ (TT) Féltél már az autóban, mint a másodpilóta?
Egy másik versenyzővel, nem gondolom, mert hasonló módon reagál, mint ahogy én. Esetleg egy bizonyos ponton, egy másik személlyel vagy egy baráttal igen, mert nem tudod, hogy jól tudják-e kontrollálni a helyzetet, vagy nem ...

Susan_H (TT) #askalo Hátsó ülésen ülő pilóta vagy? Amikor utas vagy szereted tanítani vagy parancsolni a sofőrnek, hogy kell jobban csinálni?
Soha. Csendes utas vagyok ... Amíg a sofőr tiszteletben tartja a sebességkorlátozást, és a törvényt, nem fogok mondani semmit...

 masuareza 45 (TT) Sokszor körbe utaztad már Spanyolországot? Vannak valamilyen fontos városok amiket meg akarsz látogatni? (Sevilla, Granada, Santander, stb.)
Nos .... Ismerem szinte mindet! Legtöbb helyen már jártam, de csak a munka miatt: szálloda, repülőtér, promóciós esemény vagy a verseny és a következő célpont. Szóval nem mondhatom, hogy ismerem mindazokat a városokat!

ychilly (TT) #askAlo Fernando, szeretnék kérdezni...Mit találsz legélvezetesebbnek a hétvégi futam alatt? Eltekintve a versenyzéstől, persze
Élvezem meglátogatni az új országokat, új kultúrákat, amiket felfedeztük az év során..

Allison Jane Gray (FB) Szia Fernando! Mi volt a legjobb dolog, amit valaha Legoból csináltál?
Nem játszottam sokat Legoval! Nem is olyan régen csináltam egy nagy lego Ferrarit, néhány szponzori fotó miatt.

Salvatore Alberico (FB) Szia Fernando, nehéz neked vezetni egy közúti autót miután egy F1-es autót vezettél? (Kivéve, ha ez egy Ferrari és fordítva)
Helló! Ez nem probléma! Óvatosan vezetek, miután a pályán kiadom magamból az adrenalint...

Saját fordítás!

 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!