Magic Fernando Alonso Fansite


Üdvözöllek!
Az oldal a Forma-1 egyetlen 2x-es spanyol világbajnokával, Fernando Alonsoval foglalkozik.

A hírek különböző hírportálokról származnak, fel van tüntetve, ami saját fordítás. Nézz szét, gyere máskor is!!!

Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox/ Google Chrome

2008-2018

 

 


(Budapest-2012. július 29.)

 
Események

Autóbemutató-február 23.

Tesztek-2018.

Barcelona

Február 26-Március 1.
Március 6-9.

Daytona 24h

Január 25-28.

Csütörtök
Időmérő 22:45-23:00

Szombat
Rajt 20:40

 
VB pontok

Pilóták:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Csapatok:

1.
2.
3.
4.
5.

 
Chat

A CHAT-BE NE REKLÁMOZZ, NE KÁRONKODJ ÉS NE SZIDD ALONSOT, MERT KI LESZEL TILTVA!!! NE KÉRJ BANNER CSERÉT-MEGSZŰNT!

 
Paddock

Jelentkezz, de nem 100% h. kikerülsz.

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Látogató
Indulás: 2010-04-15
 

free counters

kódok: LidoDesign  LindaDesign

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

"Kövess engem elképesztő kérdésekkel. Köszönet mindenkinek"

Szia mindenki!

Valamivel több mint két hete, mióta elhagytam az otthonom, hogy elkezdődjön amit a legjobban szeretek: következő Forma 1-es szezon, a 11. a karrieremben, a harmadik a Scuderia Ferrarival. Mindig is ugyanaz a célunk, ugyanazok az utitársak, sok történet van a húsz különböző pályán, tizenkilec különböző országban.

Vannak dolgok egy Forma 1-es pilóta mindennapi életben, amikhez a rajongóknak nincs hozzáférésük, hogy megismerjenek. Idén azt gondoltam, hogy jó ötlet ezt a zárt láthatatlan realitást megmutatni első kézből, és ennek a premierje volt, miközben a repülőn ültem Ausztrália felé, a Twitter és Facebook fiókom, valamint megújult a honlapom.Szintén velem vannak ebben az új kalandban a fizikoterapeutáim Fabrizio Borra és Edoardo Bendinelli és a menedzserem Luis Garcia Abad. Három ember, akik több időt töltenek velem, és ők ismerik legjobban a Forma-1 világát. Az információk, amiket kapunk így lesz teljes.

A támogatásotok azóta állandóak, és ez valami, amit nem is tudom hogyan köszönjem meg. Alig két hét után már majdnem 300.000 a követőm. Milyen klassz! Semmi kétség, minden korábbi spekuláció ellenére. Elmondtam nektek, hogyan edzünk, mivel töltjük az időnket, kik az utitársaim, miket eszünk, vicces anekdotákat és természetesen minden nap a paddockban és a számítógépen.

Kisorsoltunk egy aláírt sapkát,amit a Malajziai Nagydíjon viseltem, amivel nyertünk! Csinálni fogunk valmi hasonlót 200.000, 300.000-nél…Soha nem tudom eléggé visszaadni azt a támogatást, mellyel segítetek nekem kezelni az egyes versenyhétvégéket, így azt gondolom az a legkevesebb amit tehetek, hogy válaszolok néhány üzenetre amit kaptam. A nagydíjon ez szinte lehetetlen feladat lenne elvégezni, mert ahogy láttátok szinte nincs semmi szabadidőm! De megígérem, hogy gyakran csinálok mindent.

Maranelloban vagyok a csapat többi tagjával: F2012 sínen van! Nagyon boldog vagyok, hogy nyertem Malajziában, de két lábbal állok a földön. Nincs itt az ideje az ünneplésnek. Tovább folytatódik a munka!

Köszönöm mindenkinek, de tényleg! Ahogy Sepangban mondtam, megtiszteltetés számomra, hogy ezt a nagyszerű csapatot képviselhetem a pályán, együtt nyerünk és veszítünk. Velünk együtt szenvedtek és nevettek. Mi mindannyian a ferrari család tagjai vagyunk. Tehát a Malajziai Nagydíj trófeájának egy darabja a tied, semmi kétség.

Itt hagyom nektek néhány kérdéseiteket és a válaszaimat. Remélem lesz következő. Lehetetlen volt megválaszolni mindet, de biztos, hogy mostantól Interlagosig sok kérdéseteket meg fogom válaszolni.

Éttermek, érzelmek, érzetek az autóban, Forma-1-es érdekességek, fizikai felkészültség, a hobbim, amit éjszaka álmodtam, a kedvenc bűvésztrükkjeim………Ennyi év után, ámulatba ejtenek a nekem feltett kérdések, melyek korábban nem voltak.

Itt vannak a válaszok! Remélem tetszik! És elfogadom a javaslatokat!

Cristian García @Gallaeca

Mi szólsz egy asztúriai zöldbab raguhoz?
FA: Az anyukámé nagyszerű! Korábban ez nem volt olyan étel amit szerettem.Most...az az igazság, gyakran hiányzik.

Ivan Ibarra @Tali93

Kíváncsi vagyok, hogy a különböző pályákra tartó utakon, szoktál-e ratillo-t játszani.
FA: Persze! he he  he. Különösen akkor, ha Európán kívülre utazok, játszani tudok a laptora feltötött számítógépes játékokkal és egyebekkel.

Marcos Huerta ‏ @HuertaMarcos

Azt szeretném tudni, hogy érezted magad, mikor megnyerted az első versenyt gokartban és F1-ben.
FA: Az az igazság, hogy a gokartra nem emlékszek jól, mert nagyon kicsi voltam. A F1-ben éreztem nagy örömöt és büszkeséget, mert tudtam, hogy ez egy olyan valami volt, amire egész életemben emlékezni fogok.

Sal Castaneda @elManchego

Mi a kedvenc ételed minden meglátogatott országban?
FA: Az ételeket a szakácsok készítik, általában ugyanazok minden versenyen, függetlenül attól melyik országban vagyunk. Az étrend a tészta, zöldség, hús, hal és gyümölcs. A pályán kívül, a hétvége előtt el szoktunk menni egy japán étterembe és kicsit többet...Nagy ellenőrzés alatt van!

Javier @jamaa

Mit tehetünk azért, hogy a Ferrarit győzelemhez segítsük?
FA: Én minden tőlem telhetőt megteszek, amit tehettek, hogy támogattok minden alkalommal. Ez talán a legnagyobb erőssége ennek a csapatnak: jó vagy rossz dolgok mindig is hozzátartoztak,  ugyanúgy a rajongók támogatása szerte a világon.

Samuel Travieso @XxqSAMUELpxX

Kíváncsi vagyok, mik ezek a változások 10 év után. Twitter Facebook... Ölelés XD
FA: Volt egy jelentős és felesleges zavar, hogy hol voltam, kivel és miért az elmúlt hónapokban.Mindenki szabadon elmondhatta (ez igaz, vagy sem) és zavart, hogy azok, akik követik a pályafutásomat, nem tudtak rólam ilyen dolgokat. Azt is gondolom, hogy szórakoztató használni a közösségi oldalakat. Ez az amit látsz a munkám és az utazásaim során, akit érdekesnek találsz, ha úgy tetszik...

Az is igaz, hogy Raquel del Rosario már régóta próbált meggyőzni engem.Ő tudja, hogy milyen igényes és profi lehet egy pilóta élete, és valójában milyen keveset tudnak róla az emberek.

lafamiliaencasa @lafamiliaencasa

Szeretném tudni, hogy mennyire kényelmetlen megérinteni mindkét kesztyűvel a gombokat az autóban.
FA: A gombok elég kényelmesen vannak az aktiváláshoz, azt mondják ritkán okoz gondot. Ha gondod van vele, módosíthatod bármilyen méretűre vagy alakúra, amíg nem lesz kényelmes.

José Sosa Canela @trainzportu

Kíváncsi vagyok, hogy vagy képes motiválni magad ilyen körülmények között. Kétségbeesettnek kell lenned. Ugye?
FA: Motiváció és a vágy hogy nyerjek, ez valami, hogy felébredjek, a pontszám "nulla" minden reggel.Ugyanolyan vágyat érzek minden sportágban, hogy nyerjek, verseny vagy játék, amit minden nap csinálok.

siamlevante @siamlevante

Ki választja ki a beszélgetéseket, amit a tévében hallunk? #forzaferrari
FA:
Ha jól tudom, kiválasztott emberek dolgoznak a FOM-ban, akik a közvetítésekért felelősek és a legérdekesebb dolgokat vágják be a tévébe.

Carlos Velasco @pedriza71

Azt szeretném tudni, hogyan képzed magad. Erőt és szerencsét a szezonban, mert látszólag hiába teszel meg mindent!
FA:
Kipróbálok mindenféle sportágat, hogy fitt legyek, különös tekintettel a nyak és a törzs felső részén, de a többi részen normálisan edzek. A képzés célja a jó állóképesség: kerékpározás, futás, úszás vagy a sífutás fő sportágak, majd gyakran jó játék a tenisz, foci, evezés, golf...

raulsoriac @raulyvero1

Három pedál van, mint a közúti autóknál? Hogyan használod a kuplungot?
FA: Két pedál van. A tengelykapcsoló által nyújtott a kormány mögött az egyik bütyök, de csak akkor kell használni, hogy egyesbe tegyed, és utána módosítást nem használunk.

Terence Grech @TerenceGrech7

Fernando, szeretném tudni, milyen az életed a F1-en kívül. Autók, amiket általában vezetsz...Köszönöm
FA:
Sportolok, moziba megyek, családommal vagyok...Normális dolgok, azt hiszem…! Van néhány különböző autóm használatra, általában a Maserati vagy az Alfa Romeo Giulietta.

miguel gordon @miguelgafe

Kíváncsi vagyok, hogy folytatni fogod-e a versenyzést minimum 45 éves korodig. Fernado, nélküled a F1 nem lenne ugyanaz.
FA:
Addig, míg versenyképesnek érzem magam, és azt látom, hogy segíthetek a csapatnak nyerni. Remélem sok évem van...

Aleix Volta Aparicio @Aleix5Aleix

Hány órát vagy az autóban? Miért vesztettetek 15Km/h-t? Köszönöm
FA:
Sok órát vagyok a kocsiban, azt hiszem...Nem számoltam, de a tesztek, versenyek és a szimulátor, pár nap van egy évben, ahol éppen nem próbálunk ki valamit. Az autónknak kicsi a végsebessége, általában kevésbé hatékony az aerodinamikája, mint a riválisoké. Egyenlőre!

Sandra sanchez @alisandra27

Nagyszerű, hogy közvetlen kapcsolat van veled és tudjuk mit csinálsz és mire gondolsz szinte naponta. Kíváncsi vagyok mit csinálsz, mikor nincs verseny.
FA:
Mint mindenki, teszem a következő feladatot, felkészülök a következő versenyre. Más mint hogy...Azt hiszem megletősen normális élet egy 30 éves fiúnak...

Fabio Bonomo @Fax3D

Mire gondolsz miközben a pályán vagy? Te csak összpontosítasz a pályára és az autóra vagy van visszatérő gondolatod? Köszönöm!!
FA: Ez attól függ, általában a következő kanyarra gondolok, hogy kicsit gyorsabb legyek, mint az utolsó körben ezen a ponton. De igaz, hogy néhány teszten, sokat gondolkozok azon, hogy mit fogok csinálni vagy máskor, hogy vízumot csináltatok a következő kiránduláshoz...Mi is teljesen normálisak vagyunk!

míticuchoni @miticuchoni

Hogy laksz jól, azzal amit ehetsz. hahaha Azt hittem többet eszel futam előtt, jól nézel ki.
FA: Mindig ugyanazt eszem. Ez ugyanaz a rutin minden vasárnap az évben. Zöldséges rizs, némi sonka és gyümölcs. Általában három órával a nagydíj előtt.

Gloria Tormo Batalle @GloriaTormo

Imádom úgy érezni közelebb vagy. Például: Mi jut eszedbe, ha a pilóta a boxba van és az időket figyeli?
FA: Minden pilóta ideje és rész ideje: összehasonlíthatod, megnézheted hol veszítesz és nyersz, hány tized választ el a pozíciótól, amire törekedsz...És közben a rádióban döntesz összhangban a mérnököddel a következő változtatásról.

ale92MilanoSpA @ale92MilanoSpA

Mi az a maximum sebesség, amit elértél a F1-ben?
FA: 372km/h Monzában.

yolanda @yolandaymg

Közelinek tűnsz, ami fontos Twitteren.Kíváncsi vagyok, van-e valamilyen kérdés, amit még nem tettek fel neked.
FA: Sok! Valójában néhány kérdés megválaszolása éppen most volt először, amire valaki késztetett.

Esteban Viso @estebano

Tetszik amit megjelentetsz. Különösen tetszik, hogy továbbra is ügyelsz arra, hogy a motivációd végtelen marad.
FA:
Szóval ne aggódj! Köszönöm!

cristina martinez @littleboticaria

Mit szólsz hozzá, hogy ilyen hamar sok követőd lett?
FA: Meg vagyok lepve! Mikor felraktam az első üdvözlő videót, négy óra várakozási időnk volt az ausztráliai járatra. Éppen ott fogadtam a menedzseremmel és a fizikoterapeutámmal. Leginkább én voltam optimista, fogadtam, hogy 1000 követőm lesz mire megyünk.Hajnali négy órakkor szált fel a repülőnk, és...már 39000 volt! Határozottan meglepetés volt.

Agustin Rodriguez @agusnt1

Kíváncsi vagyok, mit érzel, a lámpák kialvása előtt. Sok szerencsét Nano.
FA:
Egy összehangolt mozdulatsor van a fejemben. Kuplung, gáz, sebességváltó, KERS és nagyából elképzelem mi fog történni az első kanyarig. Nincs idő másra gondolni, mit ez...

MANUEL NAVAS FLORES @fortaleza79

Tudni akarok valamit ezekről a csodálatos kamion sofőrökről.Nem tudok semmit róluk.
FA:
Ha úgy
érted, hogy csapat kamion sofőrei, akkor ők kemény munkások.Körülbelül egy héttel a verseny előtt elmennek, hogy összeszereljék a motorhome-ot és előkészítsék a boxokat, mire a csapat többi része megérkezik. Ahogy mondtam, keményen dolgoznak!

Cristian García @Gallaeca

Kíváncsi vagyok nagyon sok mindenre...Mennyi a reakció időd egy ingerre?
FA:
Például, tekintettel a lámpákra a startnál, a bajnokság második felétől mintegy 185 ezred volt. Edzésen sem kevesebb.

ISRAEL CASTAÑEDA @isra_kas
Megmondanád, hogy ütöd el az időt utazáskor?
FA: Könyvek, játékok, kártyák, fotók, barátok ...

Óscar Vieira @BarnaBilbao

Tudnál idézni anekdotákat a többi F1-es pilótáról?
FA:
Az az igazság, hogy csapattársakkal kapcsolatos a legtöbb történet, mert sok időt töltünk együtt. De...a legtöbb személyesjellegű történet!

Cris Rial @ShianRobin

Milyen az, mikor minden nap más helyen vagy? Nem kell tudnod, hogy mész felfelé vagy lefelé,  ugye? hehe
FA: Nos, megszoktam. Változások vannak a menetrendben, időjárásban, szokásokban...és mindenekfelett a szállodákban! Sok éjszakát töltök egy évben hotelekben, úgy ébredek, hogy tíz másodpercig emlékszek rá milyen volt!

mag @mag27786166

Ha ragaszkodsz hozzá...Mit tetováltatál a hátadra? Úgy néz ki, mint a treff ász hátulról, ha ha.
FA: Minden tetoválásnak mélyebb értelme van az egyén számára, különben értéktelen lenne. Nem tartom esztétikai kérdésnek, inkább valami olyan, ami segítségemre van. Minden testemre kerülő  tetoválást nagyon átgondolok, a jelentőségét és a helyét is. Kielégítsem a kíváncsiságodat, talán egy nap csinálok róla egy képet és megmutatom. A jelentését, hagy tartsam meg magamnak, személyes jellegű. De mindig egy jelszó: egyfajta tisztelet a családtagjaim felé, azok felé akik még itt vannak, és azok felé is, akik már elmentek.

R. Castillo @wandossell

Mennyi tweeted van Fernando és mennyi a menedzerednek?
FA: Összes hozzászólás az enyém, jó vagy rossz. Biztos lehetsz benne, hogy nem engedem senkinek, hogy helyettem írjon.

Paul Todd @PaulTodd27

Melyik volt a legkielégítőbb előzésed a F1-ben? Hol lehet venni a te védjegyeddel ellátott lapos baseball sapkát?
FA: Előzés előrelépés...a start Barcelonában 2011-ben...Ez közel volt! Remélem lesz sapka.

Rubén Muñoz @rubenquattro

Szeretnék látni exkluzív képeket, amiket eddig nem láttam. Mit látsz az összeszerelt F2012-n? És a boxban?
FA:
Megpróbálok valamivel többet mutatni a boxban.

gozatu.com    @gozatucom

Mi a legtöbbször visszatérő álmod alvás közben?
FA: Általában kapcsolódik ahhoz, amit aznap csinálok.Ha lovagoltam, bicikliztem, ha focit néztem a tévében...

Juan J. @gsi3079

Igaz, hogy nem akart szerződtetni a #Renault 2006-ban? Pilótának vagy mérnöknek nehezebb bejutni a F1-be?
FA: Ez nem igaz. A McLarenre kellett a leghosszabb ideig várni, de most már mindegy. Nehezebb bejutni egy pilótának.

Jodie Phillips @Jode74

Melyik a kedvenc kártyatrükköd?
FA: Hmmm ...Láthatatlan a fedélzeten.

david vacas chicharr @drasmol

Kíváncsi vagyok, hogy a dolgok amiket itt küldtünk, tényleg ösztönöznek téged XD
FA:
Olvastam mindet, amit tudtam. Persze, hogy motivál!

Eliseo Pérez Carmona @EliseopCarmona

Szeretném tudni Fer, hogy mely autók vannak a garázsodban, de azt hiszem túl nagy kérés! Köszönöm!!!
FA: Van néhány, de általában egy Alfa Romeo Giulettat és egy Maseratit használok.

Manuel Darkgray @ManuelDarkgray

Kíváncsiak vagyunk, hogy elolvasod-e. hahaha Azt hiszem abbahagyom. Sok szerencsét a következő hétvégén Alonso!
FA: Mindet elolvastam, amit tudtam...

Saját fordítás!

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!