Fernando Alonso a "szakács"
Fernando Alonso meghívást kapott Karlos Arguiñano főző műsorába.A műsor elején egy gasztronómiai kérdezz-feleleket készítettek Fernandoval.
Mit készít az édesanyád a legjobban?
Lencsét.
Kanál vagy villa?
Kanál.
Hús vagy hal?
Hús.
Serpenyő vagy tepsi?
Tepsi.
Mi a kedvenc ételed?
Nekem nincs egy se, különösen ha azt mondom a tésztát választom.
Mi a legkülönlegesebb étel amit valaha ettél?
Azt hiszem, hogy valaha ettem valami különlegeset, kedvelek és szeretek enni egyszerű dolgokat, és soha nem hajlok arra, hogy kipróbáljak valami újat.
Melyik ételt csinálod a legjobban?
Paella.
Mi volt a legrosszabb élményed konyhatéren?
Természetesen a desszertek.Szinte mindig, amikor megpróbálok csinálni egy édességet, a massza folyékonyabb, a formája pedig nem olyan mint kellene, hogy legyen...Katasztrófa!Igen, az édesség az a dolog, amit nem tudok csinálni.
Kinek főzöl?
A feleségemnek és magamnak.
Ki főz igazán jól?
Az édesanyám.
Hány órát töltesz főzéssel?
Határozottan több időt töltök a konyha takarításával, mint a főzéssel, mert a konyha nagyon hamar bepiszkolódik!Legtöbb időt egyedül töltök, és csak magamnak főzök, tényleg csak vacsorát főzök több vagy kevesebb mint 1 órát...biztos nem többet.
Mit eszel a verseny előtt?
Normális esetben, egy verseny előtt tésztát eszek ebédre és vacsorára, salátát, húst vagy halat, de valami nagyon egyszerűt.Nekünk verseny előtt nem szabad kipróbálni semmi újat.
Mi a kedvenc ételed mikor a pályán "élsz"?
Bármilyen tészta!A Ferrarinál olasz szakács van, és mindig spagettit, makarónit, metéltet tonhallal, bolognese-t...bármilyen tésztát csinál!
1-10-ig értékeld magad, mint szakács?
Nagyon rossz...2! (Nevet)
1-10-ig pontozd magad az étteremben?
Ugyanazt mondanám...egy rossz vacsorázó: keveset eszem, és szinte mindig a szokásos két-három dolgot.
Mit eszel reggelire?
Gabonafélét, müzlit, joghurtot és néha kekszet.
Mi az alapvető hozzávaló a konyhádban?
Tészta. (Nevet)
Mit szeretnél, hogy főzzön Arguiñano?
Azt kívánom, hogy fabadát főzzön, nem azért, mert különösen szeretem, hanem azért, mert remélem minden spanyol megtanulja, hogy kell főzni az asztúriai fabadát, ami jellemző a régiómra.
Saját fordítás, don't copy!!! |